Actualitat

Seminari cientificotècnic: "Ús de subproductes en alimentació porcina"

L'ús de subproductes agroalimentaris en alimentació porcina és una estratègia interessant des del punt de vista econòmic i ambiental. No obstant això, és necessari estudiar el seu valor...

Conferència-col·loqui sobre investigació agroalimentaria en el Conservatori

El dilluns 19 de novembre es va celebrar la segona jornada del cicle de conferències programades dins dels actes al voltant del 150 aniversari de l'IVIA....

Unidad Mixta IVIA - Universitat de Valencia para la Gestión Biotecnológica de Plagas

El 14 de noviembre se realizó la presentación y la primera reunión de la Unidad Mixta "Gestión Biotecnológica de Plagas", que potencia la sinergia entre...

Continuen les activitats al Museu de Ciències Naturals

Dissabte 17 de novembre, a les 11:00, 12:00 i 13:00 h., la Unitat de Micologia de l'IVIA realitzarà sessions demostratives sobre el diagnòstic de...

Seminario científico: La inhibición de la floración en los cítricos. Diferencias entre la etapa juvenil y la adulta

En los cítricos, los meristemos axilares se mantienen en un estado vegetativo, incapaz de florecer, durante la etapa juvenil que dura un periodo variable de tiempo. En los árboles adultos, sin...

Mostrant 6 - 10 de 254 resultats
Articles per pàgina 5
de 51