publicacions i biblioteca

Publicacions i Biblioteca

L'Àrea de Publicacions i Biblioteca del nostre portal ofereix tota la informació bibliogràfica relacionada amb l'IVIA i la seua gestió està a càrrec de l'Equip de Documentació i Biblioteca.

ReDivia és el nostre repositori institucional, un dipòsit documental interoperable que pretén recopilar tota la producció bibliogràfica del nostre centre perquè puga ser consultada en accés obert i recuperada per cercadors i recol·lectors.

La secció de Biblioteca permet consultar el catàleg de monografies de les biblioteques dels centres de l'IVIA, així com del seu fons històric.

La secció Hemeroteca ofereix accés a la base de dades de revistes científiques o tècniques.

El nostre centre proporciona serveis de préstec interbibliotecari a institucions col·laboradores i usuaris registrats en els termes permesos per la llei.

Els formularis per a sol·licitar aquests serveis estan integrats en l'aplicació que gestiona els nostres catàlegs. La nostra Videoteca emmagatzema els continguts que genera el nostre institut en l'exercici de la seua activitat.

Si desitgen contactar amb el responsable de la Unitat de Biblioteca i Documentació poden fer-ho a través del següent formulari:

CONTACTE

Josep V. Castelló Ballester

Cap d'Equip de Documentació i Biblioteca