Menú

Portals

Projectes cofinanciats per

Actualitat

Ves enrere Grup de treball R+D+i per a la millora en l'ús de subproductes hortofrutícoles i agroindustrials en alimentació animal

Grup de treball R+D+i per a la millora en l'ús de subproductes hortofrutícoles i agroindustrials en alimentació animal

En l'IVIA-Centre de Tecnologia Animal de Sogorb s'ha organitzat una reunió de treball amb la participació de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Miguel Hernández i la Universitat CEU Cardenal Herrera i de les empreses Dadelos Agrícoles S.L., Agroplusy VAERSA Grup. Aquesta sessió ha estat coordinada per Alba Cerisuelo del CITA-IVIA i Fermín López-Gallego del CICYTEX- L'Ordre (Extremadura) i s'emmarca en una Acció Complementària finançada per l'INIA.
La trobada ha permès plantejar possibles vies de treball col·laboratiu entre les parts en l'ús de subproductes hortofrutícoles per a conèixer les possibilitats de millorar la conservació, determinar les característiques nutricionals i els efectes positius de la seua inclusió en la dieta per a l'animal, per al producte final i per al medi ambient.

Reunión CITA grupo subproductos para alimentación animal