Seminari cientificotècnic: "Ús de subproductes en alimentació porcina" - IVIA
Ves enrere Seminari cientificotècnic: "Ús de subproductes en alimentació porcina"
Seminari cientificotècnic: "Ús de subproductes en alimentació porcina"
- Ponent: Pablo Ferrer (Centre d'Investigació i Tecnologia Animal (CITA-IVIA)
- Lloc: Saló d'Actes de l'IVIA
- Data: Divendres 23 de novembre de 2018. 13:00 h.
- Resum:
L'ús de subproductes agroalimentaris en alimentació porcina és una estratègia interessant des del punt de vista econòmic i ambiental. No obstant això, és necessari estudiar el seu valor nutricional i conéixer l'impacte sobre els paràmetres productius, de qualitat del producte i de tipus ambiental perquè el seu ús es generalitze i siga acceptat pel sector. Aquesta labor és una les activitats que ve desenvolupant la línia sobre alimentació i medi ambient del CITA-IVIA durant els últims anys.
Puede ver la grabación del seminario en nuestro canal de vídeo.