Actualitat

El IVIA entra en la red de instituciones colaboradoras de EFSA

La Autoridad Europea de Seguridad Alimentaria (EFSA) ha aprobado la incorporación del IVIA a su red de instituciones colaboradoras, conocida como Lista de artículo 36.

Seminari cientificotècnic: "Què és eixa cosa anomenada desertificació?"

Una part important del territori espanyol i gran part del de la Comunitat Valenciana apareixen en tots els mapes de risc de Desertificació. Per això i donades les seues implicacions per a la...

Jornada Aplicacions de la investigació de l'IVIA per a la innovació en el cultiu i postcollita del caqui

El cultiu del caqui ha experimentat en els últims anys un creixement importantíssim en la Comunitat Valenciana, tant en superfície com en producció. La qualitat de la varietat ‘Rojo Brillante’,...

Innovació i transferència de material vegetal de cítrics. Situació actual i perspectives

Divendres que ve, 2 de març, se celebrarà una jornada sobre la situació actual de la innovació en material vegetal de cítrics

Mostrant 6 - 10 de 201 resultats
Articles per pàgina 5
de 41