Actualitat

Seminario cientificotècnic: Conexions de la ruta fosforilativa de biosíntesi de serina amb l'asimilació de sofre en Arabidopsis

Divendres 14 de desembre, a les 13:00 h., en el Saló d'Actes de l'IVIA, el Dr. Roc Ros (Dept. Biologia Vegetal, Facultat de Farmàcia, Universitat de València) impartirà el seminari...

Seminari científico-tècnic: La visió per computador en productes agroalimentaris “El que l'ull veu... i no veu"

Tecnologies com la visió per computador han revolucionat el sector agroalimentari, assegurant la qualitat i seguretat dels aliments que consumim gràcies a la inspecció individualitzada de cada...

Seminari cientificotècnic: Ús de plaguicides perillosos a Mèxic i presència dels seus residus en llet i derivats

En el context de la seguretat alimentària i els objectius de nou mil·lenni, impulsats per l'Organització de les Nacions Unides per a tothom, és necessari avaluar permanentment la contaminació...

Nova activitat didàctica en el Museu de Ciències Naturals

El dissabte 24 de novembre, a les 11.00, 12.00 i 13.00 h., diverses unitats dels Centres de Citricultura i Protecció Vegetal i Biotecnologia de l'IVIA exposaran una mostra de cítrics del banc...

Seminari cientificotècnic: "Ús de subproductes en alimentació porcina"

L'ús de subproductes agroalimentaris en alimentació porcina és una estratègia interessant des del punt de vista econòmic i ambiental. No obstant això, és necessari estudiar el seu valor...

Mostrant 1 - 5 de 253 resultats
Articles per pàgina 5
de 51