Actualitat

Els nous recobriments comestibles allarguen la vida del caqui mínimament processat

Nou treball publicat recentment en la prestigiosa revista científica internacional Postharvest Biology and Technology per l'equip d'investigadors aborda el desenvolupement de recobriments...

11/01/2016 Jornada de noves varietats de cítrics IVIA

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries ha desenvolupat un nou sistema per a l'experimentació de varietats de cítrics obtingudes en els seus programes de millora de material...

Artícle sobre enfermetats de post-recol·lecció del caqui 'Rojo Brillante'

Els investigadors de l'IVIA autors de l'article són: Lluıs Palou, Clara Montesinos-Herrero, Ignacio Tarazona, Cristina Besada y Veronica Taberner, ́

L'IVIA i el projecte europeu FERTINNOWA

Una xarxa europea per a compartir les innovacions en gestió del reg i la fertirrigació.

Nou article sobre recobriments comestibles per evitar minves postcollita

Les principals minves econòmiques en postcollita de cítrics són conseqüència de pèrdues de pes, enfermetats fúngiques, alteracions fisiològiques i plagues quarentenàries.

Mostrant 166 - 170 de 178 resultats
Articles per pàgina 5
de 36