Benvinguda a l'IVIA

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) vol ser, mitjançant la seua activitat investigadora i de transferència, un col·laborador eficaç per al progrés i el prestigi del sector agroalimentari.

La missió de l'IVIA és contribuir a l'activitat agrària productiva i sostenible, impulsant la competitivitat dels sectors agrícola, ramader i agroalimentari mitjançant la generació de coneixements que donen resposta a les demandes tècniques, socials i econòmiques, a través d'una recerca aplicada i excel·lent i una òptima transferència de resultats.

DESTAQUEM

Gran èxit de la jornada de portes obertes en l'IVIA

L'1 de desembre l'IVIA obrigué les seues portes a més de 150 persones que es desplaçaren per a conéixer les seues instal·lacions, projectes i activitats....

Convocatòria de 25 beques de formació i especialització per a titulats universitaris en l'IVIA

En el DOGV del 19 de novembre s'ha publicat la convocatòria que ha realitzat l'IVIA de 25 beques de perfeccionament professional en el sector...

Actualitat

Seminari científico-tècnic: La visió per computador en productes agroalimentaris “El que l'ull veu... i no veu"

Tecnologies com la visió per computador han revolucionat el sector agroalimentari, assegurant la qualitat i seguretat dels aliments que consumim gràcies a la inspecció individualitzada de cada...

Seminari cientificotècnic: Ús de plaguicides perillosos a Mèxic i presència dels seus residus en llet i derivats

En el context de la seguretat alimentària i els objectius de nou mil·lenni, impulsats per l'Organització de les Nacions Unides per a tothom, és necessari avaluar permanentment la contaminació...

Nova activitat didàctica en el Museu de Ciències Naturals

El dissabte 24 de novembre, a les 11.00, 12.00 i 13.00 h., diverses unitats dels Centres de Citricultura i Protecció Vegetal i Biotecnologia de l'IVIA exposaran una mostra de cítrics del banc...

Seminari cientificotècnic: "Ús de subproductes en alimentació porcina"

L'ús de subproductes agroalimentaris en alimentació porcina és una estratègia interessant des del punt de vista econòmic i ambiental. No obstant això, és necessari estudiar el seu valor...

Conferència-col·loqui sobre investigació agroalimentaria en el Conservatori

El dilluns 19 de novembre es va celebrar la segona jornada del cicle de conferències programades dins dels actes al voltant del 150 aniversari de l'IVIA....

Mostrant 1 - 5 de 252 resultats
Articles per pàgina 5
de 51

ENLLAÇOS

Seguir a @GVAivia