Benvinguda a l'IVIA

L'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) vol ser, mitjançant la seua activitat investigadora i de transferència, un col·laborador eficaç per al progrés i el prestigi del sector agroalimentari.

La missió de l'IVIA és contribuir a l'activitat agrària productiva i sostenible, impulsant la competitivitat dels sectors agrícola, ramader i agroalimentari mitjançant la generació de coneixements que donen resposta a les demandes tècniques, socials i econòmiques, a través d'una recerca aplicada i excel·lent i una òptima transferència de resultats.

DESTAQUEM

L'IVIA posa a la disposició de tota la ciutadania les seues publicacions científiques i vídeos en Accés Obert

En aquests moments complexos, en els quals la difícil situació que travessem ens obliga a romandre a les nostres cases, els animem que coneguen la labor del nostre institut a través de dues...

Beques IVIA Fons Social Europeu 2019

Publiquem llistat baremat de les candidatures acceptades, d'exclosos i Resolució de declaració de desistits. Tota la informació ací . ...

Actualitat

Importants avanços per al control biològic del “Cotonet” i del Huanglongbing en una tesi doctoral dirigida per investigadors de l'IVIA

El Centre de Protecció Vegetal i Biotecnologia de l'IVIA, a través de la Unitat d'Entomologia, treballa en el desenvolupament de tècniques de control biològic per a frenar o mitigar...

Seminario científico-técnico: La acidificación intracelular inhibe el crecimiento vegetal por activar NADPH oxidasas [CANCELADO]

A causa de la emergencia sanitaria provocada por la pandemia del coronavirus el seminario del Dr. Ramón Serrano, que estaba previsto para el viernes 13 de marzo queda cancelado. Disculpen las...

Seminario científico-técnico: "Los virus de plantas: Enemigos y aliados"

Algunos virus de plantas producen considerables pérdidas económicas en la agricultura. Frecuentemente se presentan como infecciones mixtas. Pero, ¿Son todos perjudiciales?, ¿Podemos utilizarlos...

Seminario científico-técnico: Materiales biodegradables activos para el envasado de alimentos

Los envases de plásticos permiten una mejor conservación de los alimentos frescos, pero el 63 % de los residuos plásticos provienen del envasado y menos del 14 % son reciclables. Los bioplásticos...

Seminario científico-técnico: Contribución de la raíz a la sostenibilidad y resiliencia de los cultivos de tomate y cítricos

El sistema agrario está basado en un conjunto de variedades generalmente seleccionadas bajo condiciones óptimas de cultivo por lo que su acervo genético representa una muestra muy reducida de los...

Mostrant 1 - 5 de 348 resultats
Articles per pàgina 5
de 70

Video recomanat

Video recomanat

ENLLAÇOS

Seguir a @GVAivia