“Anatomía de los cítricos” un llibre de referència per a estudiants, estudiosos i curiosos respecte a la primera producció de la C.V. - IVIA
Ves enrere “Anatomía de los cítricos” un llibre de referència per a estudiants, estudiosos i curiosos respecte a la primera producció de la C.V.
“Anatomía de los cítricos” un llibre de referència per a estudiants, estudiosos i curiosos respecte a la primera producció de la C.V.
Els investigadors de l'IVIA, doctors Belén Martínez, Francisco Tadeo, Mary Rus Martínez, Marta Ruiz, María Ángeles Forner, Domingo Iglesias, Manuel Talón i Eduardo Primo; juntament amb els professors de la UPV, doctors Carlos Mesejo, Carmina Reig, i Manuel Agustí, han sigut els seus autors.
L'agricultura del s. XXI ha d'estar basada en el coneixement científic, i no solament en l'empirisme i l'experiència, per molt àmplia que aquesta siga. Solament d'aquesta manera l'agricultor serà capaç de comprendre i interpretar l'adaptació de les espècies al mitjà i afavorir la producció de fruits. A tot açò contribueix el coneixement en Anatomia, Bioquímica, Biologia, Botànica, Climatologia, Edafologia, Entomologia, Fisiologia, Genètica i Patologia.
El primer pas per a l'avanç en el cultiu de les plantes és conèixer com són els seus òrgans i els seus teixits. "Anatomía de los Cítricos" descriu en profunditat els òrgans d'aquestes plantes (arrel, tija, fulla, flor, llavor i fruit) explicant com estan organitzats i com són els seus teixits. El text es recolza en una selecció de 161 fotografies de microscopia òptica i electrònica obtingudes en treballs de recerca durant els últims 35 anys.
Acceso gratuït al llibre complet: http://hdl.handle.net/10251/61019