Actualitat

Presentem a la Casa de los Caracoles de Castelló l'exposició Passat, present i futur de la investigació a l'IVIA (18 de febrer a 3 de març)

Es compleixen 150 anys de la creació del Jardí Provincial d'Aclimatació, organisme precursor de diverses institucions que constitueixen la història de l'actual Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA).

Des del seu origen en 1868, l'objectiu comú de totes aquestes entitats ha sigut prestar un servei públic a la societat valenciana, fent front als problemes del sector agrari a través de la generació de nous coneixements, l'experimentació i la innovació, sempre amb la mirada posada en la transferència de resultats i la seua aplicació pràctica a l'agricultura i la ramaderia.

L'exposició "Passat, present i futur de la investigació en l'IVIA" sintetitza les iniciatives desenvolupades en relació amb el cultiu de molts dels nostres productes (cítrics, caqui, magrana, hortalisses, xufa, vinya, etc.) en el control de les plagues i malalties de les plantes, en el maneig eficient de l'aigua i el sòl, en el desenvolupament de mètodes de conservació de fruites i hortalisses, en el disseny de noves màquines agrícoles o en benestar animal. Així mateix es presenten els nous problemes que afecten l'agricultura i el medi ambient i els projectes que estem duent a terme per a fer-los front.

L'exposició és gratuïta i estarà exposada al públic a la Casa dels Caragols de Castelló des del 18 de febrer fins al 3 de març.

Invitacio expo Castelló