Actualitat

Investigadores i investigadors de l'IVIA parlen sobre les aplicacions de les tècniques biotecnològiques en agricultura en "L'avenir és ara"

Les nombroses aplicacions de la biotecnologia i la genòmica en diversos àmbits, des de la medicina fins a la producció d'aliments, es mostren en el Programa "L'Oracle Genètic" de la sèrie "L'avenir és ara" emés l'11 de setembre per la televisió pública valenciana À punt.

El Prof. Manuel Talón, cap del Centre de Genòmica, la Prof. Marisa Badenes, cap del Centre de Producció Vegetal i la Dra. Concha Domingo, responsable de l'Estació Arrossera de Sueca foren convidats com a experts en un programa on es mostren i debaten les tècniques i aplicacions més actuals de la biotecnologia. Parlaren dels programes de millora de l'arròs i de fruiters que es duen a terme a l'IVIA i de la importància dels estudis genètics per a obtindre noves varietats adaptades al canvi climàtic o per a comprendre l'origen i evolució dels cítrics. Tots aquests coneixements són la base per a desenvolupar importants aplicacions agràries.

El programa està a l'abast del públic en aquest enllaç