Actualitat

L'IVIA ofereix dues beques predoctorals a través d'una convocatòria d'ajudes de l'Agència Estatal d'Investigació

L'Agència Estatal d'Investigació ha publicat la convocatòria, corresponent a l'any 2020, de les ajudes per a contractes predoctorals per a la formació de doctors contemplada en el Subprograma Estatal de Formació, del Programa Estatal de Promoció del Talent i la seua Ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i Innovació 2017-2020.

Aquestes ajudes tenen com a finalitat la formació de doctors mitjançant el finançament de contractes laborals, sota la modalitat de contracte predoctoral, a fi que investigadors en formació realitzen una tesi doctoral associada a un projecte d'investigació.

Aquesta convocatòria oferta una beca lligada al projecte Fungitech – Optimització de la tecnologia d'aplicació per a l'ús efectiu de fongs entomopatògens. Cas d'estudi: Maneig sostenible de la mosca de la fruita del Mediterrani (PID2019-106336RR-I00), coordinat per la Dra. Patrícia Chueca, del Centre de Agroenginyeria de l'IVIA.

Més informació en:

La convocatòria ofereix també una beca per a treballar en el projecte Control biològic de conservació: augment de les infraestructures ecològiques per a millorar la depredació i el parasitisme de plagues clau de cítrics (INIA-2020-0010), coordinat pel Dr. César Monzó, del Centre de Protecció Vegetal i Biotecnologia de l'IVIA.

Més informació en: