DESTAQUEM

« Ves enrere

Celebrem el 150 aniversari de l'IVIA

Celebrem el 150 aniversari de l'IVIA

Durant el present 2018 es compleixen 150 anys de la creació del Jardí Provincial d'Aclimatació; institució creada en 1868 i que es considera el començament de diverses entitats que acabaren convertint-se en l'actual IVIA. Totes elles foren creades amb un mateix objectiu: el servei públic per a la generació de coneixement científic, la innovació i la transferència de resultats al sector agrari valencià.

Amb la finalitat de celebrar aquesta efemèride hem programat una sèrie d'esdeveniments, començant amb un Acte Commemoratiu en el Museu de Belles Arts, el pròxim 16 d'octubre i acabant amb unes jornades de debat científic i tècnic sobre el futur de la investigació agroalimentària, en l'IVIA, els dies 17 i 18 de gener de 2019.

A més es realitzarà una exposició sobre el Passat, Present i Futur de l'Institut en València (Museu de Ciències Naturals), Alacant (Casa de les Bruixes) i Castelló (Casa dels Caragols) i un cicle de conferències en les seus de la Societat Valenciana d'Agricultura i de la Societat Econòmica d'Amics del País.

Així mateix, organitzarem el pròxim 1 de desembre una Jornada de portes obertes en la que us esperem, perquè conegueu les nostres línies d'investigació i al personal que les fa possible.

Podeu trobar la informació detallada mitjançant aquest enllaç.

Programa