DESTAQUEM

« Ves enrere

L'IVIA debat sobre el futur de la investigació agroalimentària

L'IVIA debat sobre el futur de la investigació agroalimentària

Dimarts que ve, 12 de febrer, en la Sala d'actes de l'IVIA, tindrà lloc la segona Jornada Cientificotècnica celebrada amb motiu del 150 Aniversari de la creació del Jardí d'Aclimatació, origen de l'IVIA.

Aquesta jornada s'estructurarà a partir de dues taules redones.

En la primera es presentaran les noves tecnologies de la informació i la comunicació aplicades en l'àmbit agrari. Parlarem de com generar nova informació amb les tecnologies actuals i per vindre, com podem usar la informació per a convertir-la en eines de decisió útils i com compartir-la per a obtindre el major rendiment en un món cada vegada més competitiu i globalitzat.

En la segona taula ens preguntem si el consumidor decideix, o ha de decidir, cap a on s'orientarà l'alimentació del futur. Les cadenes de distribució d'aliments coneixen i influeixen sobre els hàbits de consum. Tractarem de conéixer els seus punts de vista i discutir sobre els nous reptes que es presentaran a la producció agrària i com la investigació podrà contribuir en aquesta adaptació a les noves tendències.

En ambdues taules hi haurà una introducció general i, a partir d'ella, personal de reconegut prestigi en el seu camp desenvoluparà els seus punts de vista sobre els aspectes més rellevants dins de les seues àrees de treball, per a posteriorment obrir un debat en el qual podran participar totes les persones assistents.

 

Imagen programa segunda jornada