DESTAQUEM

« Ves enrere

L'IVIA imparteix un Curs d'Especialista en Programació de Reg Eficient

L'IVIA imparteix un Curs d'Especialista en Programació de Reg Eficient

El reg és una operació agrícola essencial en l'actual context de canvi climàtic. El Servei de Tecnologia del Reg de l'IVIA, a través del seu portal i dels seus programes de formació, ofereix orientació als agricultors per a optimitzar l'ús de l'aigua i assegurar els millors rendiments amb el menor consum de recursos hídrics.

Durant la primera quinzena d'abril, aquest Servei impartirà un Curs d'Especialista en Programació de Reg Eficient, eminentment pràctic, en el qual s'instruirà en el maneig de dispositius, equips i mitjans d'informació existents, per a avaluar les necessitats d'aigua dels cultius, i s'oferiran diverses estratègies per a afrontar situacions de sequera.

En el curs es presentaran els resultats de les experiències dutes a terme en l'IVIA, s'instruirà en el maneig de la informació oferida pel Portal de Regs del nostre centre i s'informarà sobre les ajudes públiques a la modernització de les Comunitats de Regants.

El curs està organitzat pel Servei de Transferència de Tecnologia, dins del Pla de Formació Agroalimentari, en col·laboració amb el Servei de Regadius (CAMACCDR) i el Servei de Tecnologia del Reg de l'IVIA, i està dirigit als agricultors, professionals del sector i estudiants.

Es realitzaran dues edicions del curs: de l'1 al 5 d'abril, en l'Estació Experimental Agrària d'Elx, i del 8 al 12 d'abril, en el Servei de Transferència de Tecnologia de Montcada.

Imatge curs reg