DESTAQUEM

« Ves enrere

La Societat Valenciana d'Agricultura atorga el premi “Il·lustres 2019” a l'IVIA

La Societat Valenciana d'Agricultura atorga el premi “Il·lustres 2019” a l'IVIA

La Reial Societat Valenciana d'Agricultura i Esports és una entitat dedicada al foment de l'agricultura i a la difusió del coneixement agrari des de la seua creació en 1859. Aquesta Societat atorga, anualment, diversos premis i distincions en reconeixement a empreses o organitzacions especialment significades, al llarg de la seua trajectòria, en la promoció i desenvolupament de l'agricultura valenciana.

En aquesta edició, la RSVAD ha decidit atorgar el premi "Il·lustres" al mèrit institucional a l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries, el premi agropecuari a FUNDEM i el premi empresarial al Grup DACSA. El premi al mèrit esportiu ha sigut atorgat al València C.F. i el premi al mèrit assistencial a CÀRITAS València.

Aquest guardó revist una especial significació per al nostre institut atés que la Reial Societat Valenciana d'Agricultura, juntament amb la Reial Societat Econòmica d'Amics del País, fou la promotora de la creació del Jardí Provincial d'Aclimatació en 1868, origen de l'IVIA.

El premi va ser entregat dijous passat 7 de novembre, en la seu social de la RSVAD, pel Secretari Autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, que va clausurar l'acte.

 

Foto premio