DESTAQUEM

« Ves enrere

L'IVIA posa a la disposició de tota la ciutadania les seues publicacions científiques i vídeos en Accés Obert

L'IVIA posa a la disposició de tota la ciutadania les seues publicacions científiques i vídeos en Accés Obert

En aquests moments complexos, en els quals la difícil situació que travessem ens obliga a romandre a les nostres cases, els animem que coneguen la labor del nostre institut a través de dues plataformes virtuals, pensades i desenvolupades per a contribuir al progrés de la ciència i de la nostra societat.

El nostre portal disposa d'una àmplia videoteca, amb més de dos-cents títols propis, en els quals podran trobar abundant informació de caràcter tècnic i científic. Periòdicament donem difusió als vídeos més recents en la secció "Vídeo recomanat", que es mostra en la franja dreta de la nostra portada, però si desitgen navegar entre tota la nostra producció, els recordem que poden accedir a la videoteca completa a través de l'àrea de Biblioteca i Documentació del nostre menú.

Respecte a les publicacions impreses, l'IVIA està impulsant, des de fa diversos anys, una política decidida en favor de l'accés obert a la ciència. Per aquest motiu hem desenvolupat un repositori institucional, ReDivia, en el qual oferim informació sobre totes les nostres publicacions i el text complet de tots els nostres llibres i articles, els drets dels quals no han sigut cedits a tercers, de manera legal i gratuïta.

Esperem que gaudisquen d'aquests recursos que posem a la seua disposició.